Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan eller Efter





livet
jaget

ser inte ut
som samma

idag
innan

stroken

måste få ta mig tiden
lära känna mitt nya jag

nya jaget
kan inte göra allt längre
värderar och ser livet
på ett annat sätt

när jag inte finner orden
så får penseln berätta

innan
trodde jag
att jag hade hela livet på mig
så tiden framöver kunde jag leva

idag så vet
mitt nya jag
vet att jag inte har hela livet
utan gårdagen kunde ha varit den sista




Fri vers (Fri form) av Annica_N
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-03 11:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annica_N
Annica_N