Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vakuum

Vakuum

I det gråa vädret flöt de ensamma själarna
och letade efter hjärtan att fälla
för att sedan lägga dem som en trofé
på iskalla ensamma bergstoppar

Söndertrasiga spökliknande figurer
intog luften från alla osynliga icke mänskliga kanter
och mixade existensens lust med livets förlust
i ett vakuum av ödslig tomhet

Ögonen som saknade pupiller
låg sprida på bordets verklighet
och rullade runt dagens ur
utan visare, utan slut




Fri vers av Minona
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-03 15:13



Bookmark and Share


  mike irow
vågade bra ordat dikt!!!
2016-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona