Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom ljuset

Bakom ljuset
på andra sidan av den sista vägen
där känslor och lögner glöms bort
som om de vore vinterblommor
slängda på en stor äng
ligger efter en svår storm.
upptorkade löv

På stranden
där havet förlorar styrka
och inte kan undervisa för guldbelagd sand
att sanningen är en efterkonstruktion efter en situation
finns det inget som ögat kan se
inget som örat kan höra.

Lukten av icke liv
driver luktfuktigheten bort från porerna
man bränns med klockans visare
tills askan ta över hela ytan, utifrån och inifrån.
Saknaden flätar ihop stora svarta hål
som hänger på våra axlar som om de vore vingar.




Fri vers av Minona
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-03 15:21



Bookmark and Share


  mike irow
en vädjan
ett snitt
en vridning i landskapet
tilltalar...starkt!fint!
känner igen rösten som når fram
till hjärtat...med.
saknaden flätar ihop...
2016-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona