Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar

Ända sedan 8 års ålder, har jag funderat.
Tänkt, tyckt och till och med debatterat.
Jag tycker så du tycker si.
Vi mot dom, dom mot oss, argt som ett bi.
Skitsnack säger jag, vi är alla människor så låt bli.

Acceptans existerar inte i dagens samhälle.
Vad har hänt med Sverige.
Hat och ignorans vid varenda jävla tillfälle.
Okunskap och Pengar är den skyldige.

Drömmar kan vi alla ha.
Min dröm är att alla har det bra.
Troende, icke troende, svart som vit.
Ingen av oss borde ta någon skit.






Fri vers (Fri form) av SamuelP
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-04 12:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SamuelP
SamuelP