Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att andas


kroppen har saknat syre
länge nu
jag har hållit andan, en lång lång tid
jag visste det inte då
men nu
när syret fyller mina lungor
förstår jag

en bubbla
där jag levt har spruckit
ut ramlar en kropp
nästan livlös
nästan hopplös
jag är naken
jag är fri

för jag andas
igen
och du ser mig
för första gången
är jag klarvaken
vill aldrig somna om
vill aldrig tillbaka

för du är här
mitt syre
i mina lungor
jag har lärt mig
att andas







Fri vers av AnnaMy
Läst 358 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-04 14:59



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Vacker kärleksförklaring!
2016-04-04
  > Nästa text
< Föregående

AnnaMy
AnnaMy