Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte nödvändigtvis en flykt

Du rev ihop kläder
Minnen
Spel
Medan jag stod i dörren
Och såg ut i mörkret
Jag sa
Lämna det
Lämna allt

Du protesterade svagt
Men höll dig stilla
Avvaktandes
Jag fortsatte blicka ut i det mörka
Pupiller lika en pendel
Allt var lugnt
Nu

I ögonvrån såg jag hur du tog en pappersbit
Jag kände vreden stiga
Du stoppade ner den i din ficka men
Jag kände den tynga ner mina byxor
Jag visste vad det var
Blev rädd

Inget mer
Manade jag dig
Förutom ett skärp
Sedan gick jag ut genom dörren
Det var kallt, mörkt och
Nytt




Fri vers (Fri form) av Durga
Läst 329 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-04-04 17:11



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Blir nyfiken, dras in genom ordvalvet, som en tung suck jag släpper, va? Va det redan slut! Nu vill jag ha mer! Snyggt!
2016-04-07

    ej medlem längre
Texten bygger på det osägbara, som jag ser det. Lite av en novell, eller kanske mer i Söderbergs anda, och sen Ditt eget steg. Den här typen av texter håller jag mycket högt. Den erbjuder så många utgångar, möjligheter.
2016-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Durga
Durga