Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bruksanvisning

Ibland känns det

som att man borde

skicka med en packlista

till sina texter.

En sådan lista som följer med

i varje medicinförpackning.




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-04 17:26



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Ha ha , . Allra helst om det är
Från Ikea, .
2016-04-04

    Sefarge VIP
Ha.ha. ..
Rör ej!
Innan det är över
2016-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP