Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan man älska eller gilla godispapper?

Kan man ÄLSKA, att slänga godispapper, överallt, utom i en soptunna?
Eller, handlar det om, att GILLA, att slänga godispapper någonstans?
Kanske att godis, kan man äta överallt? Men, kan man?
Det finns inte soptunnor eller papperskorgar , överallt.

Det var en frihetskänsla, när jag var barn, att bara kunna slänga en godispåse, någonstans, utom i papperskorgen, som ändå inte var tillgänglig.
Det hände inte ofta, men tillräckligt nog.

Man åt godis hemma, med familjen, generellt sett.
Och man slängde påsen i papperskorgen, eller soporna, förutom den gången,
som jag beskrev ovan.

Nu, i Bergkvara, där sura Ahlgrens-bilar-påsen låg bland vårens grönska, skickade jag en bild från telefonen till min bror, att Ahlgrens-bilar-påsen, var det nya vårtecknet.
Och jag kunde inte lägga påsen på plats, i en soptunna/papperskorg, det fanns ingen i närheten.




Bunden vers av Mim
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-04 19:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim