Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATT VÅGA



Att våga närma sig känslan '
den där känslan som gör
ont tär och blöder

Att våga närma sig den där
känslan av sorg av det
livet aldrig fick

Att våga närma sig tårar av
den där känslan som bor
i min själ som klär
mitt hjärta i rött

Att våga låta tårarna rinna
nedför mina kinder utan att
döma mig själv som mindre
värd och svag

Att våga känna på känslan utan
rädsla utan fundera på om jag
är liten och svag för ett tag

Att våga sluta att vara rädd för
allt och ingenting i livet stanna
upp våga andas in livet så som det
verkligen är

Att våga vara svag och liten på en och
samma gång det finns så mycket där
innanför mitt pansar av skydd som
jag skyddar så starkt

Våga välja livet vad det allt det innebär
sorg glädje smärta tårar skratt allt på
en och samma gång

Våga bara
leva




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 382 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-04-04 23:13



Bookmark and Share


  anits VIP
En mycket bra insikt att våga, som inte alltid är så lätt!
2016-06-25

  mickech
Ja det är svårt att våga ibland, men man måste våga. Bra skrivet!
2016-04-05

    sajo
Genom dina ord känner jag Att jag vågar bli opererad då kallelsen kommer för operation i Uppsala. Just nu mår jag inget vidare. Din att våga text berör verkligen och har bra rytm i sig. Får mig att tänka på Nasse i Nalle Puh han är liten och funderar på om han verkligen vågar och han VÅGAR verkligen. Innerst inne så kan han så mycket. Gillar din text. Applåder.
2016-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen