Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Never never give up

Så länge man har något att intressera sig för

kunna röra sig

och fylla sina lungor med luft

så ska man aldrig ge upp

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-04 23:20



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Du har så rätt i detta påstående!!
GE inte upp så länge du har bena o kropp i behåll!!
2016-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP