Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skatteparadishelvetet

Avslöjandet om brevlådeföretagen kom som ett
brev på posten för de inblandade. Tala om post-
traumatisk stress för de som sagt off course till
offshore off the record!

Läckorna berättar hur täta dessa personer är.
Trots namnet - Jungfruöarna - får de svårt att
bevisa sin oskuld. De får inte gehör för sina
falskklingande skalbolag, utan blir istället ut-
skällda efter noter.

Målvakterna inser först sist hur puckat det var
att ställa upp.




Övriga genrer (Satir) av Dan Myrbeck
Läst 481 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2016-04-05 17:08



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Haha! Himmel vad bra du fick till det - love it!
2016-06-16

  ResenärGenomLivet VIP
Heja på...sådana här texter gillar jag...:-)))
2016-04-09

  anits VIP
En mycket bra och innehålls rik satir!
2016-04-07

  Solstrale VIP
De blir helt paff, när de upptäcker deras papper, malts ned och blivit toapapper åt en giraff... Sent skall syndarna vakna!
2016-04-07

  Anya VIP
Innehållsrik satir. Bra!!!
2016-04-06

  Eva Helene VIP
Jamen, så skönt det är att få skratta åt eländet. Jättebra satir!
2016-04-06

  Rise Little One
Att vara journalist eller politiker bör du vara vännen.
2016-04-06

  Gunnel Eriksson VIP
Skägget i brevlådan!
Du har fått in massor av ordvrängningar
i den här. Bra!
2016-04-06

    ej medlem längre
Jättebra skrivit
Mvh annokas
2016-04-05

  Ingrid Trolle
En mycket bra text om
avslöjanden om saker
som man inte trodde
skulle vara möjliga av
personer i de ställningarna.
Vad tänker de med?
2016-04-05

  Blomma-Stjärna VIP
ärlighet och redlighet - hallå är det någon i storfinansen som vet vad det betyder?
2016-04-05

    ej medlem längre
Hehe...
2016-04-05

  Gisela Nordell
kul satir!
2016-04-05

  M.Eta
Money, Money, money!!!
2016-04-05

  Maria Sundelin VIP
Bra att de fick komma fram i ljuset
2016-04-05

  Per Drysén
Fyndig text om en bedrövlig verklighet fylld av girighet.
2016-04-05

  överlevaren VIP
Bra och rolig text om verkligheten som inte är roande i det här fallet!
2016-04-05

    ej medlem längre
Bra sammansatta meningar med ord som har ett samband.
2016-04-05

  Ninananonia VIP
Pinsamt för dem.. :)
2016-04-05

  Marita Ohlquist VIP
Stor skandal!
Verkligheten har återigen överträffat sagorna.
2016-04-05

  louisegirl
Ynkligt... men mer ska mer ha, så är det.
2016-04-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, det är den ena skandalen efter den andra. Tillräckligt rik blir man tydligen aldrig.
2016-04-05

    ej medlem längre
Man upphör aldrig att förvåna sig över vilka knep dom som har mycket, tar till för att få mer och mer och mer.....
Girighet är en dödssynd.
2016-04-05

  ULJO
Sanningen kommer alltid ifatt en förr eller senare. Där kan storfinansen sitta med skägget i brevlådan. och vad de förtjänar.
2016-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck