Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ers höghet Ebba badrumsspegel

Stryker färgen stryker den lent
leråkern blir en organiserad famn
en hej på dej-yta
bättre sent än aldrig
när någon sällan vill ha en
se en
å klappa på en
ta med en
på en lustig resa i Enterprise
på lagom avstånd från Tråk-Sverige!

man kan stå ut med vad som helst
bara acceptera
att du inte kan acceptera
att du hatar när folk slår ihjäl varandra och njuter
så går det över!

skräcken skaver sönder sig
du kan sväva i skavandeskap
vara skavande
gå omkring och likna
likna mer och mer Humphrey Bogart

se bra ut på bild
såg så bra ut det gjorde vi
hårbollen och jag
märktes ingen skillnad
trassliga bollar är lika så mycket


Välutbildade kvinnor sjappar precis innan fällan slår igen
tänker på Ebba Witt Brattström
kvinnor utan charm är lågbildad utan bildning
i det låga ligger jag och njuter utan Ebba
lågt stående på knäna i degen
en dag av lycka
långt borta från samhällskroppen
o så låg så
ooooo
okritiskt har jag ätit kola och bränt fläsk
bonnkatter bryr sig nämligen inte ifall luckan stängs
om skålen är välfylld.

Bekännelse:
Han betalade alla Pizzorna jag åt
fetare och fetare sjönk vi tillsammans
in i nirvana
uppgivenheten slog sig fri en stund
målade små turistdockor
bilder för de utan folkdräkt
till de utan tillhörighet
till oss som känner sig som ofrivilliga turister i vårt eget hemland.

Vi är

ännu stint stinkande av stolhet
över magarnas naturliga navelludd
att vi ännu en dag älskat varandra
helt nakna framför tandkrämsprickiga badrumsspegeln.




Övriga genrer (Satir) av Magdalena Eriksson VIP
Läst 425 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-04-05 18:47



Bookmark and Share


  Anya VIP
Intressant och skarpt i allt snurrande. Läser och läser igen.
2016-04-07

  i af apa
som nallebjörnen ULJO sa,
en helt strålande text!

en blir helt genomstrålad
av en!
2016-04-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Bara så helt underbart diktat i fantastiska bilder. Lilla Ebba får en behövlig duvning, tycker jag.
2016-04-06

  ULJO
EN HELT STRÅLANDE TEXT
2016-04-05

  Marita Ohlquist VIP
Makalöst bra!
Tankar och känslor far runt som i en centrifug.

2016-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP