Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Konsekvens? Sanning eller konsekvens?


Dialog, monolog om tarmfrekvens och kaffe

Kanske lite intimfråga.
Hur vet man att tarmarna fungerar?
Det yttersta är tvåan, eller att man går på toaletten och skiter, men annars är det kaffet, som drar igång tarmarnas bränsle.
De knorrar. Vad klagar de på? Klagar de?
Bara visar sin uppskattning?




Bunden vers av Mim
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-06 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim