Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku I 6.4.2016

 

ett öppnat fönster

mot tystnaden hämtar in

bofinkars drillar

 

 

2016-04-06   13:50




Bunden vers (Haiku) av Minkki VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-04-06 12:47



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Våren fylld av kontraster - väcker liv!

2016-04-08

  Heikki Hellman
Våren är här och svämmar in!
2016-04-07

    ej medlem längre
Till synes motsägelsefull dikt... Egentligen är ju inte fågelsång lika med tystnad.. men anar att den ändå kan passa in under begreppet tystnad ... jämfört med människans ljudföroreningar.
2016-04-07

    ej medlem längre
Låter härligt!
2016-04-06

  Bossepoet från Österbotten
En fridfull vårbild.
2016-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP