Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömn

 

att fastna med foten
i en härva av
sjögräs

matt glimmer av dagsljus
dånet söver
alla sinnen

flyter vilar
i anaisthësis
som osårbar

vattnet vaggar
till sömns

 

 

Roger Karlsson




Fri vers av Roger Karlsson
Läst 232 gånger
Publicerad 2016-04-06 17:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roger Karlsson
Roger Karlsson