Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriver ur ett hål

Skriver ur ett hål
Stammar fram mina ord
Står still som en sten
En mjuk

Faller under hamnen
Kunde se allt hamna
Under vatten
Står stor som en kung

Yrseln kammar hem mig
Yrseln kammar hem mig

Hit men inte längre

Vänder om när det börjar gå bra
Vänder mig in när jag ler
Aldrig le utåt för det kan vara farligt
Redo att leva livet

Han som sa att allt skulle ordna sig
Sitter ensam vid sin revisor och gråter.

Han som skulle göra revolution tog sitt eget liv

Han som skulle bli man började hata kvinnor bara för att han kunde. Det var så viktigt att sätta ett kön på allt.

Du dundrar fram som ett åskväder.

Håva in mig
Spå mig
Men inte utan min tavelsudd.




Fri vers (Fri form) av Lenmac
Läst 279 gånger
Publicerad 2016-04-06 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lenmac
Lenmac