Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Källan

Verkligheten är den klara källan

för poeten som söker mönster

i tidens vattenspegel




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-06 18:33



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Så bra skriftat om att befinna sig i nuet.
2016-04-07

    Sefarge VIP
Så vackert
Örnen speglat
Sig i Poesins
Bildfantasi
:)

2016-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP