Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när solen skiner ska jag tänka på dig

jag tvingade av mig slöjan för en stund och fick se sanningen och sanningen var allt
den beslöjades existens hade längre ingen betydelse

sanningen finnes vid slutet och slutet är ett evigt ljus
där väntar alla som var du




Fri vers av Munira
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-06 21:22



Bookmark and Share


  Gin83
Så otroligt vacker
De sista två raderna gör mig så berörd att jag får svårt att andas
Tycker detta är på gränsen till högtidligt och jag läser den högt för mig själv och med ett kyrkosallikt eko.
jag bara älskar den
2017-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Munira
Munira