Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
älskade du


25 årig födelsedag

Tänk idag 25 hon blir, årsringar som växer
inte alls så länge sen, hon fyllde fem,
en förundran som väcker

Min förstfödda, med ögon irisblå
en vacker oslipad diamant
Med styrka och mod, skinn på näsan för två
trotsar hon likt humlan, flyger trots allt

Tar sig fram med högburet huvud
och steg som vet vem hon är
Man smälter när hon ler,
en värld utan ditt hjärtas eld
blir en värld så tyst, grå och fel

Du är mig så hjärtanskär,
jag vill dig så väl
må ditt liv nu få fyllas
med kärlek och all världens lycka
Jubel och fanfaner på födelsedagen!

 

 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 412 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-06 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund