Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget nytt under solen

I min ungdom på 1960-talet bodde jag en tid inneboende

tillsamman med en annan ung man som arbetade på Posten.

Men efter en tid började han på Skatteverket och blev

chaufför för den lokale skattedirektören.

I samband med en körning uppsnappade han

att en viss känd kulturperson skulle behandlas välvilligt

eftersom han var något av en nationalsymbol.

Liknande dispositioner förekommer tydligen än i dag

om man utgår från Uppdrag Gransknings reportage.




Övriga genrer (Kåseri) av Valter Örn VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-06 21:40



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Det är skillnad på folk och folk. Tyvärr är det så än idag.
2016-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP