Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.deviantart.com/art/Kissing-in-the-Rain-11248337


En regndroppe ...

 

 

 

ett transparent vittne vid kyssen

den berättar tyst om ömhet och passion

regnet skälver med oss

viger oss inför naturen

vi bliv havande med kärleken

är det gnistan som själv flammar upp

eller är det vi

som katalyserar gnistan

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 400 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-04-08 11:15



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Den gnistan kan sprida sig så att fler upptäcker kärleken...så fint...
2016-04-09

    Dan Myrbeck
Verkligen toppenbra!

Bokmärker.
2016-04-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Vilken gnista av kärlek du förmedlar.
2016-04-08

  mike irow
oj...
gripande
skön...
genomälskad...
gnistan...
2016-04-08

    ej medlem längre
Åh, vilken underbart vacker dikt!
2016-04-08

  nicol neli
GILLAR_TYCER OM!!!!
2016-04-08

  Marita Ohlquist VIP
Gnistan tänds i själ och hjärta, för att senare växa till en flammande låga!
2016-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One