Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jonssons

 

I samförstånd

säger Jonssons ingenting 

till varandra

 

det är som det är

 

de talar om annat, skrattar och bråkar

allt medan de lever i det som är

 

orden behöver inte uttalas

kropparna känner ändå

 

 

inga ord kan förändra

 

det är som det är

 




Fri vers (Fri form) av Lärling
Läst 483 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-04-06 23:27



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Nära med värdigt avstånd tecknar du ett samspel som talar utan ordens närvaro det själsliga rika språket...
2016-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Lärling
Lärling