Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Draculas drift

Onda människor är som skitvirus

De angriper de goda

Är man ett skitvirus

så vill man komma över

det som utgör det friska

Det är som när Dracula

behöver dricka friskt blod




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-07 01:52



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Precis så är det. Du har fångat det bra i din dikt.
2016-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP