Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem äger tillståndet?


Turister i år undvik Sverige!

 http://www.svt.se/kultur/danstillstandet-kan-avskaffas

 

  • Om jag vare Gud skulle inte prata med ABBA som har förbjudit den fria dansen i Sverige! nu väntar vi på ett lagförslag och Vi ordinera banala folket tar tillbacka tilleget och rätten att få dansa utan att man måste betala för att få röra på sig fritt. Typ rörelse på läkare rekommendation, får recept.

 

Med undantag som informatör, hos medborgare garden eller polisen, där brått preskriberas under intern brott utredning.

  • I svenska skogen eller träsk, eller gator, där vill införas taxa för att få vistas, upp 2000-3000skr. I Kvartal på säsong skaffas kort precis som på tunnelbana.
  • I Rumänien en fungerande värksamhet med kontors utbrända turister från andra länder.” Må bra vandring”

 

Allt det oprovocerade våldet är anknutet till att skapa rädsla och få sport folket betala för frisk luft under beskydd av svenska guideers.

Turist foto på gatorkonst är förbjudet också,

blodcentral bilar gör största fynd på gatubarn. Igår jag nästan kisade på mig av rädsla det vad jag såg ,och det var inte bara jag som fick kallsvett av rädsla.

Vågar ni lämna era barn på skolbuss eller till T- central?




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-07 13:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP