Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löfvens sexliv

Stefan Löfven talar ut:

- Jag har aldrig oskyddat sex.
Livvakterna är alltid med.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Dan Myrbeck
Läst 553 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2016-04-12 17:29



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Ja de kryper in på bara skinnet, blir skyddat sex på flera sätt. Kul!
2016-06-22

  anits VIP
Det är nog inte alltid roligt ha livvakter, bra skaldat!
2016-05-06

  Lars Hedlin
Wow he he :)
2016-04-21

  walborg
otroligt roligt!!!
2016-04-19

  ResenärGenomLivet VIP
Stackar´n...det kan inte vara roligt, men så är det kanske när man är en offentlig person...
2016-04-16

  mike irow
kul...
2016-04-15

  Ewa-Britt Nilson VIP
Sysslar liv-
vakter med
detta... Jag
trodde det var
sedlighetspolisen?
2016-04-15

    Dan Myrbeck
Danne Josefsson (Jannes brorsa) snappade upp detta från Löfvens sovrum med dold mikrofon:

- Å så skönt älskling!

- Jaa, det är verkligen skönt att livvakterna gått.

- Ja, nu är det bara vi två. Och TV4.
2016-04-14

  Anya VIP
Jaa vissa människor har nog livvakter för tätt...men frågan är om de kommer in i sängkammaren? roligt!
2016-04-14

  Solstrale VIP
Ha ha ha ha ha han "ligger" aldrig illa till! Vilken rolig!
2016-04-13

  Gunnel Eriksson VIP
Måste vara hemskt att alltid vara
omgiven av livvakter. Det borde emellertid Palme ha varit kvällen
28 febr.-86.
2016-04-13

  Per Drysén
Snabbis tar tid med sex livvakter
2016-04-13

  Gisela Nordell
haha, kul!
2016-04-13

  Ingrid Trolle
Vet frun om det?
2016-04-13

  Rise Little One
Man får inte längre ha ett privat liv som toppolitiker;
2016-04-12

  soligajag_1 VIP
Ajajaj. . Vilken katastrof , stackars människa!!!
2016-04-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Trist med sällskap! Eller kanske inte ...
2016-04-12

    ej medlem längre
Är det manliga eller kvinnliga livvakter?
2016-04-12

  Mia Popiana
Kul!
2016-04-12

  Maria Sundelin VIP
Både livrem och hängslen
2016-04-12

  Bibbi VIP
Skriver under på Eva Helene
2016-04-12

  överlevaren VIP
Har dom rollspel?
2016-04-12

  M.Eta
Det kanske är med livvakten!?
2016-04-12

  Marita Ohlquist VIP
Där fick du till det!
2016-04-12

  ULJO
Vilken trist tillvaro för honom och hans fru. Men han kanske är otrogen
2016-04-12

  Eva Helene VIP
Undrade just vad som skulle avslöjas här !! Nu vet jag, tack vare dig Dan! :)
2016-04-12

    ej medlem längre
Kan inte vara roligt...
2016-04-12

    ej medlem längre
Haha, vad hemskt!!! Roligt. :-)
2016-04-12

  louisegirl
Haha fyndigt bra
2016-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck