Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag tror inte den kommer dö

första kärleken dör aldrig
det är väl så det sägs
och jag tror du var min

för när jag sov bredvid dig inatt
och du höll om mig som du gjorde vintern tvåtusenfjorton
sov jag genom hela natten
ostört
och jag tror aldrig jag sovit så gott


men när jag sover bredvid honom varje natt förutom denna
och han håller om mig
sover jag inte på riktigt
och jag tror aldrig jag vaknat utvilad

när jag sov bredvid dig inatt
och du höll om mig som förut
insåg jag hur fruktansvärt förälskad


jag var i dig


och att lite av mig kanske alltid kommer vara det




Fri vers (Fri form) av Ellen N
Läst 310 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-04-07 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellen N
Ellen N