Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Albatross

Vore jag
en albatross

skulle jag
segla fritt
förståss

aldrig 
under 
kapten
och boss

alltid fri
från vi och oss

alltid beredd
att ta 
mig loss

sova och sväva
med stjänebloss

högt över huvet
på dom som slåss 




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 270 gånger
Publicerad 2016-04-08 06:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren