Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strategier

Varje minne
av yttre
och inre våld

finns kvar
som ett
märke
på insidan

ett sår
vi tvingas
förhålla oss till

fördolt
i de livsstrategier
vi valt

som har format
vår person

på ömtålig 
grund
av tillit

varje ansikte
som hållit
vad det lovat

varje tillförlitligt
minne
av förtroende




Fri vers av Petter Wingren
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-08 06:21



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Bra skrivet.
2016-04-08

  trixas
Blir berörd av din text. Gillar extra:

"ett sår
vi tvingas
förhålla oss till "

Talande.
2016-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren