Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en käftsmäll senare

ljudet av när du faller
kunde aldrig önskat mig något mer
i denna stund är du
människa

var det vi som var det enda
för en stund såg jag något där inne
i dina ögon

som lyste
av liv

värmen som sköljer över mig är den varmaste
av känslor
känsla för dig och att du är som jag
bara människa som
mig

insikten att
du ser oss som oss inte som dig

detta nu sköra sinne
som nu helt och hållet kommit upp till ytan

har du avslöjat ditt jag för mig nu

när du såg mig i ögonen och jag såg dig
för första gången någonsin

kände vi båda likvärdighet


en käftsmäll senare
ligger jag ner på golvet och
skrattar åt mig själv och min egen dumhet




Fri vers av trixas
Läst 551 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-08 09:55



Bookmark and Share


  mike irow
Suvärent
skalda!!!!!!
2016-04-09
  > Nästa text
< Föregående

trixas
trixas