Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tanke som födds när sitter läser på poeter .se


kan man bli kär

kan man bli kär ?

i en röst 

finna tröst 

kan man bli kär ?

i någon som är osynlig 

få tankarna bli syndig 

kan man bli kär ?

i någon som man aldrig kommer möta 

Den ordblind poeten

Leo Rudolphzon  

 

 

 




Fri vers av Leo Rudolphzon
Läst 386 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-04-08 11:19



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Om man går in i något med öppet sinne så vet man aldrig vad som kan hända :-)
Tänkvärd dikt som ger fantasin vingar
2016-04-17

  bumerang

Ja det kan man. Kärleken är gränslös.
Går inte för människan att förstå dess räckvidd. Sen kan man analysera bäst man vill. Men kärleken bryr sig inte om
analyser.
2016-04-10

  StinaJ VIP
Jodå, det kan man. Man för gå på magkänslan. Känns den rätt, ja då är det rätt.
2016-04-08

  DominiQueen
Ja en kan båda skapa en illusion som bli kär via frekvenser och telepati... Har själv blivit så kär via mail, och det var på riktigt... Och även tyvärr varit i illusioner, kärlek går genom etern...
2016-04-08

  Valkyria-Fatale
Visst kan man bli kär i en röst
I någon man aldrig har mött
Visst kan det kännas i ens bröst
när hen pratar så sött
Och ja, man kan även känna kemi
när man läser rader av ens "ami"
Man kan känna signaler i ens barm
Rösten/skriften som gör en varm
Dock får man nog tygla
känslor inom sig
Om vetskapen finns där
att mötet ej blir någon aktuell grej

// V-F
2016-04-08

  Marita Ohlquist VIP
Det var svårt det här.
När man läser skapar man en bild, kan känna gemenskap och värme.
Tror nog att en gnista kan tändas som kan växa till någon form av kärlek även om det är på avstånd.
2016-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Leo Rudolphzon
Leo Rudolphzon