Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Overkligheten på riktigt i diffus dåtid

Dagarna sugs in i ett svart hål bakom mig
Kvar finns enstaka minnen som svävar fritt i intet
Totalt i avsaknad av kronologi

Enstaka milstolpar i tidens vandringsspår
Leker inte nudda mark men på fullt allvar

Tiden går och jag distanseras
Från den och från mig själv
Från allvaret och det som verkar vara på låtsas

För ingeting avgör vad som stannar kvar eller flyr
Precis som tolkningen av vår verklighet

Som vi alla tror existerar




Fri vers av Dyrbye
Läst 363 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-04-08 18:57



Bookmark and Share


  aol
Verkligen en tankeväckande text,
2016-11-08

  Per Drysén
Eftertänksam text som ger bilder av minnets funktion i nutidens existens.
2016-04-09

  Burn
tycker om det analytiska i en text som såna här svåra saker. första raden är väldigt stark, den gillar jag skarpt. och sedan följer distanseringen och

"tolkningen av vår verklighet

Som vi alla tror existerar"


bra slut, det!


2016-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Dyrbye
Dyrbye