Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förväntan, våren är på väg, du finns...


Vårkänslor

"Vårkänslor" 

Tänker att vi förintas,

vågar vi ge oss hän???

Längtan att ses igen,

längtan tär på krafterna min vän...

Vårens tid är vår tid... 

Tid att hoppas, tid att tro...

Vårkänslornas tid att älska, 

tillåta kärleken på nytt i våra 

själar komma in för att slå sig till ro...

 

160409

Susann 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av PersonligaSusann
Läst 307 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-04-09 00:43



Bookmark and Share


  Olof Lagerhorn VIP
Vårens längtan och fägring i vackra och känsliga bilder.
2017-05-24

  Lars Hedlin
Så vackert :)
2016-04-21

  Solstrale VIP
En ljus fin liten en! Bra!
2016-04-13

  Sommarina VIP
Fint.

Längtan är att se vidare, en skön känsla. Längtan tar energi och ör frustrerande. Heller dock att längta, än att slutat med det.
2016-04-09

  EssoBesso
Själar kommer inte in för att slå sig till ro. De vill väcka och oroa oss och driva oss vidare!
2016-04-09
  > Nästa text
< Föregående

PersonligaSusann
PersonligaSusann