Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intrigant...

...är den person
som ingalunda
tror på alla rykten
men ändå
vidarebefordrar dem

Jaques Baumel




Prosa av Balans
Läst 308 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-04-09 07:59



Bookmark and Share


    Ingegerd svedin VIP
Du verkar vara en klok person
2016-06-28

  Minkki VIP
bravo!
2016-06-07

  Bibbi VIP
"Huvudet på spiken"
2016-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Balans