Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Endlösung der Scarlettfrage: titta bort.


Koloni



”Det här är ingen semesterort. Ni till vänster går där hjärtat är, höger mot renheten. Det handlar om ordning. Minns ert nummer. Minns alltid ert nummer, tillbaka till jorden:
ni kommer att bli älskade här.”


(ibland händer något i naturen,
flocken splittras, min kropp
där fåglar samlas:

jag kommer att bli älskad här)





”Scarlett Miryam, befattning okänd. Vilket var ditt brott?”
”Tillit.”
”Det finns inget botemedel.”


Kindbenen pekar mot förövaren:
vi kommer magra som vitsippor,
trasas under stövlarna så be

att de binder lukten,
din ärekrans
(spretar)

håller mig nere, honorna strålar:
det krävs en krigsherre,
terrängen sanerad,

tillbaka till jorden.


”Vi har våra order. Landet är i fara. Reglerna är enkla: arbete, renhet, chansen finns för alla. Ni är inte offer. Men, ingen lämnar anläggningen.”


(huden från din handflata
kvar på min kind:

heder,




de missade oss)








”Vi kan inte rengöra det här, för sårigt.”
”Hugg av det.”
”Men hennes liv?”
”Hon behöver inte meddelas.”


Där händer leker Judas
hör vi marken till:
en kvinna är bättre död

och hundarna hinner inte fram,
ett hjärta 300 gram, lungor 1000,
åt folket det folket ger

av mitt värde,
var tänderna hamnar:
hundarna vet inte våra namn,

men det är här de gräver.



------------------------------------------------------------------------------



”Rensa bort dem.”
”Det här kommer aldrig mer att ske.”



(ibland händer något i naturen,
en fjäder, en klo, en tass,
utrensning:


det här


kommer aldrig





mer)




Fri vers av Scarlett Miryam VIP
Läst 464 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-04-09 10:44



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Intressant uppläggning här !
2016-04-10

  Ulf D VIP
Stark historia, spännade en dådan borde ses på scen. Här är det dramatisk. Sa jag bra text!
2016-04-10

  Robin V
Starkt!
2016-04-10

  i af apa
en stark upplevelse
jag måste hämta
mig ifrån...

det enda sättet
anar jag
är att skriva

(att hämta sig)

tack!. ja du kan.
2016-04-10

  Kozo
Jag tittar inte bort och du ljuger. Det kommer mer....JAG, vet det. Men vackert, som skira blad (de första, skälvande innan, de inser att det är NU, eller aldrig).
Tveka inte. Du kan.
2016-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Scarlett Miryam
Scarlett Miryam VIP