Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kortaste avståndet

Det kortaste avståndet

borde vara

mellan hjärta och hjärna

men har istället blivit

mellan hjärna och pung

(i många avseenden)




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-09 14:16



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Bra. Mitt i prick !
2016-04-12

  M.Eta
Vi har alltför många maktlystna, pengargnidna lycksökare bland högt uppsatta ledare! Bra skaldat!
2016-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP