Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

grammatik

måste alltid ha något som kickar igång mig
ser mig i toalettspegeln
ser bara glitch


du tynger ner mig som blöta kläder
bitit mig så mycket i kinderna, blodiga läppar
när jag rör på mig känner jag mig tecknad


jag simmar med hajar
men dom är inte farliga
det som är farligt är mina känslor
och vad dom kan göra




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 310 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-04-09 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans