Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svensk arvslag lever kvar från det gamla bondesamhället

När en ensamstående person utan egna barn avlider,

och inte har skrivit ett testamente,

som säger något annat;

så ärver eventuellt levande föräldrar, syskon, syskonbarn.

Detta oavsett om det varit någon anknytning dem emellan.

Det bästa vore i ett sådant fall

att eventuell kvarlåtenskap går till Allmänna Arvsfonden

eller till en fond för medellösa gamla.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-09 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP