Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kommer inte berätta för någon (ta det lugnt bara)

oroa dig inte


ta det lugnt bara
så kommer allt gå bra


sluta spänna dig


jag sa ta det lugnt!


det kommer göra mindre ont
om du tar det lugnt


sch (handen över min mun)


 


det gick ju bra?




Fri vers (Fri form) av Ellen N
Läst 339 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-04-09 16:54



Bookmark and Share


  Valkyria-Fatale
Mycket talande övergrepp.
2016-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Ellen N
Ellen N