Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sesam öppna dig !

Snälla Sesam !

Varför öppnar du dig aldrig för mig ?

Jag önskar att vi kunde föra en öppen dialog !

Jag söker dig överallt.

På börsen, på EuroLotto och på dejtingsajter.

Men ingenstädes öppnar du dörren för mig

för att kunna titta in i Lyckans Land !

Jag är inte så kräsen !

Jag är tacksam om du kunde ordna

en endaste öppning för mig!

 

 




Fri vers (Spoken word/Slam) av Valter Örn VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-09 19:55



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Kul humor med allvarlig underton.
2016-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP