Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

din väg bror

och hans morgon är förbi
och en ny dag väntar

nej frost
försvinn

våga inte röra honom
för han är mitt liv

kan inte göra mycket tror du
jag fightar dig alla dagar i veckan
rör du honom
är du
död

en systers kärlek

vad jag skulle göra för Dig
finns inget som kan stoppa mig
från att hjälpa dig att finna lycka

Du bara är
min ögonsten
min fina

ingen som Du
ingen som oss
vi har allt lika

enda människan som jag kan se en helhet i
enda människan jag kan anförtro mig helt åt
enda människa som kan påverka mig

har inget skäl att blicka bakåt längre
samma liv väntar inte

bror du är stark

och hans morgon är förbi
och en ny dag väntar

bror du är stark




Fri vers av trixas
Läst 688 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-04-10 06:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skrivet.
2016-04-10
  > Nästa text
< Föregående

trixas
trixas