Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På flykt

Tanken kom inte längre än hit
Kulan är i rullning i takt med tågets hastighet
Den inre rösten skriker nej
Huvudvärken hann ikapp en god idé
Igår skrek den inre rösten ja
Snälla skrik det igen
Tålamodet har inga rutiner
Tungan bär ett hänglås
Nyckeln är stulen
Meningslösa meningar
Försvunna ord
Tapperheten är på flykt







Fri vers (Fri form) av Olivia Tapper
Läst 353 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-04-10 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olivia Tapper
Olivia Tapper