Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lek med ord och verklighet


Måste, bör och skall

Måste bör man ibland

Skall måste man alltid




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-04-10 11:39



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Så sant!
2016-04-10

  Marita Ohlquist VIP
Väl fångat!
2016-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP