Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fly en stund

Morgondimman omsluter naturens invånare
det är kallt i luften
temperaturen ligger vid noll

Nästan omärkligt träder konturerna fram
bildar ett allt starkare perspektiv
skogen finns åter där

Ljuden från sjöfågel och skogens sångare bildar på avstånd en kör.
en svan gör sig startberedd
låter som applåder nerifrån sjön.

Den sammantagna upplevelsen skingrar min egen oro
stanna tiden och låt mig få vara här






Prosa av Johan Strömstedt
Läst 223 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-04-10 19:48



Bookmark and Share


    carinamnm
Så vilsamt vackert! Tack!
2016-05-29

  Carl Mikael Fäldt
Du målar fram en tavla jag gillar att läsa!
2016-04-29

  Solstrale VIP
Underbara lustfyllda tagningar... Det är ljuvligt att njutläsa! Tack!
2016-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Johan Strömstedt
Johan Strömstedt