Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De Glada Tankarnas Bok/Kapitel 13


LEV i alla dina dagar




61/
Jag litar på "min resa", eftersom jag litar på mig.


62/
Så länge vi inte vet meningen bakom varje människas liv, är det inte vårt jobb att döma någon. Bara älska.


63/
Det är i Tystnaden och Stillheten jag finner universums puls - inuti mig själv - och Inspiration till Det Goda Livet.


64/
Själens "röst"
I Kärlek växer jag,
I Ljus blommar jag,
I Tacksamhet djupnar jag,
I Tystnad talar jag,
I Stillhet lyssnar  jag,
I Den flödadande energin skapar jag...


65/
Det som får Din Själ att flyga och Ditt hjärta att sjunga - Gör det ofta!

 

 

EvelynFalkMöller










Övriga genrer av Evelyn Falk Möller VIP
Läst 591 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-10 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evelyn Falk Möller
Evelyn Falk Möller VIP