Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syra

Några droppar
citron

i livets
anrättning

så ger den
friska tron

radikal
förbättring

vitaminrik
krydda

kontrast
mot det söta

protest
mot det fadda

spets utan
att kladda

ger till 
min kroppshydda

det sura
det blöta

mot en
inre röta




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-11 00:05



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Livets krydda, surt och sött. Så sant!
2016-04-11

    ej medlem längre
Fint, friskt, finurligt. En droppe citron gör gott!
2016-04-11

    ej medlem längre
byt ut citron mot LSD :)
2016-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren