Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

luta dig mot mig

när huden stramar
när syret är slut
när allt är ett virrvarr

världen snurrar för fort
total otakt helt utan makt

men
var du än är
finns jag här

för dig ska jag göra
allt

vagga bort din oro
ge dig din frihet
önska dig all världens lycka

i mina armar kan du alltid vila

glädje i livet
ro i sinnet
allt vill jag ge dig

för sättet du berör
älskar jag




Fri vers av trixas
Läst 447 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-04-11 10:07



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berörande lutning i denna..
2016-04-11
  > Nästa text
< Föregående

trixas
trixas