Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fattiglapp

Fattiglapp

Jag ber så mycket om ursäkt
Men jag är inte rik

Jag föddes inte i en rik familj
Vi älskade varandra för det vi var

Jag avslutade inte någon höginkomst utbildning
Jag ville utveckla mig själv

Jag ville aldrig starta eget
Mitt samvete tillät mig inte att utnyttja andra

Jag sålde inte mig själv till politik eller prästerskapet
Min heder vägrade

Förlåt för att jag är en fattiglapp
Men jag är lycklig




Fri vers av Jakob Drakros
Läst 311 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-11 10:59



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Kloka tankar..
2016-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Jakob Drakros
Jakob Drakros