Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grattis i efterskott / Tack på förhand

du fyllde

19 år

.

 

för

19 dagar

sedan

 


det har gått över

4 år

sedan du dog

 

om

4 dagar

är det min födelsedag

 

är du fortfarande äldre än jag?




Fri vers (Fri form) av Erik Gefvert
Läst 1043 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-04-11 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik Gefvert
Erik Gefvert