Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
begraver vår blomma..


Oss



Jag lyssnade,
men jag hörde inte,
de strängar jag själv slog an

Jag tittade,
men jag såg inte,
oljan på min egen duk

Mitt skapande var till för dig,
jag tappade min egen räkning.

Ett sommarregn oss raderade.
En höststorm blåste oss bort
En vintervit saga slutade i frost
Vårregn låter nu de sista suddiga bilderna,
de sista "OSS" rinna ut i hav.
Det hav som aldrig mer når vår strand





Fri vers av chrissie
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-11 13:55



Bookmark and Share


  aol
Så fint till slut är vi bara minnen,
2016-04-11
  > Nästa text
< Föregående

chrissie
chrissie