Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lögner och svek från ens kärlek


Otrohet och falskhet

Kniven den stacks om efter om,
men ej de skulle sluta, fören jag helt förstörd va.
Mitt hjärta gjord på glädje och lycka var nu förgiftad av sorg o hat.
Men aldrig jag ska glömma, hur jag en gång älskade dig så.




Fri vers av Emil Wiklund
Läst 1525 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-11 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emil Wiklund